Vjen “kërcënimi” i radhës për LDK-në nga Vetëvendosje: Bashkangjituni në fitore, ose shkojmë në zgjedhje!

Deputetja e zgjedhur e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Mullhaxha- Kollçaku ka reaguar në lidhje me dështimin e marrëveshjes me LDK-në. Ajo ka shkruar në Facebook se Vetëvendosje është fituese, dhe se sipas saj, edhe për shumë vite do të jetë partia e parë. “Nëse dikush dyshon në këtë, atëherë mbetet vetëm një zgjidhje, që sovrani përsëri … Continue reading Vjen “kërcënimi” i radhës për LDK-në nga Vetëvendosje: Bashkangjituni në fitore, ose shkojmë në zgjedhje!