Lajme

Vitin e ri e hapim këtë vikend me zbritje deri -70%, mos mungoni sepse do të jetë madhështore!

12/14/2017 11:55
nga:FL.B

Rrjeti modern i supermarketeve në Kosovë ka publikuar super-ofertën e hapjes së Vitit të ri, e cila do të ndodhë këtë vikend më 15, 16 dhe 17 dhjetor 2017.

Kampanja e lansuar nën moton #së bashku është duke ndodhur për herë të parë në Kosovë. Në mënyrë krejt origjinale, SUPER VIVA ka vendosur që t’i falënderoj të gjithë konsumatorët e saj për dashurinë që  japin çdo ditë, respektin, dhe vlerësimin e tyre ndaj SUPER VIVA-s, duke ua ofruar atyre këtë vikend superofertën më të mirë të vitit, me çmimet më të lira në treg dhe produktet më cilësore. Për ta parë ofertën e plotë kliko KËTU.

Ky aktivitet organizohet në pika të caktuara të SUPER VIVA-s, të cilat janë SUPER VIVA Fushë Kosovë (Jumbo dhe Neptun), Fushë Kosovë (ish-market Rugovë), Prishtinë rr. e Gërmisë dhe Grand Store, Lipjan, Ferizaj në magjistralen Prishtinë – Shkup, Ferizaj rr. e Varoshit, Ferizaj në magjistralen Ferizaj – Shtime, Suharekë (Lagjja Fidanishte), Prizren në lagjen Dardania (ish Big brother), Prizren në magjistralen për Vërmicë (Te Fatoni), Xërxë dhe Rahovec.

Sasia e mallrave është e limituar, andaj kush vjen i pari, përfiton i pari.

#Së bashku për shumë mot e gëzime!

03/14/2019 20:43

Iu zunë 500 kilogram mish i skaduar, Super Viva nuk e pranojnë fajin