Video emocionuese: Bill dhe Hillary Clinton vizitojnë refugjatët kosovarë në Maqedoni

Ish-presidenti amerikan, Bill Clinton, i shoqëruar me gruan e tij, Hillary Clinton, i kishin vizituar refugjatët kosovarë, të cilët qëndronin në Maqedoni, shkruan Gazeta Blic. Menjëherë pas intervenimit të NATO-s ndaj Serbisë, Clinton, ishte nisur për vizitë për në Kosovë. Fillimisht ai pati qëndruar në disa nga qytetet e Maqedonisë, ku po qëndronin mijëra refugjatë … Continue reading Video emocionuese: Bill dhe Hillary Clinton vizitojnë refugjatët kosovarë në Maqedoni