Lajme

Vetëm edhe 7 deri në përfundimin e kampanjës “Qefi ma i madh se Stambolli”

02/08/2019 10:10
nga:A. R.

Të gjitha ju që jeni të dashuruar dhe dëshironi që këtë 14 Shkurt ta prisni më ndryshe.

Të gjitha ata që dëshirojnë ta befasojnë të dashurën apo të dashurin e tyre. Jaffa Champion Dredhëz ju ofron mundësin më të mirë.

Përmes kampanjës atraktive “Qefi ma i madh se Stambolli” ju mund ta vizitoni Stambollin falas me 14 Shkurt.

Vetëm edhe 7 ditë, ju mund të bëheni fitues potencial, nëse vizitoni këndin Jaffa Dredhëz në Albi Mall, aty tek forexat tanë atraktiv ju mund të realizoni një foto dhe ta publikon në rrjetin tuaj social me mbishkrimin “Qefi ma i madh se Stambolli”.

Kujdesu që foto të jetë publike.

Foto më së shumti like fiton mundësin për një vizitë në Stmaboll.

E për tu informuar se si të bëhesh pjesë e kampanjës tonë, bëjeni like faqen Jaffa Champion :

https://www.facebook.com/JaffaChampionKosova/

Aty do të ju informojmë për të gjitha kërkesat që keni.

Lëngu Jaffa ta bënë qefin më të madh se Stambollin.