Lajme

Veseli: Numri 94 – numër i fitores së PDK-së

09/11/2017 16:06
nga:D.I

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se numri që u ra më short sot në KQZ për zgjedhjet lokale do të jetë numri i fitores së kësaj partie.

“Uroj të gjithë kandidatët e PDK-së për Kryetarë Komunash dhe kandidatët për Kuvendet Komunale dhe ftoj qytetarët t’i mbështesin ata, sepse kështu do ta përkrahin një fillim të ri për veten dhe qytetet e tyre”, ka shkruar Veseli.

 

06/16/2018 21:36

Kastrati thotë se Kadri Veseli ka ndërtuar shtëpi për të varfërit