Veseli – Kurtit: Ky njeri paraqet rrezik të madh për Kosovën

Po vazhdon debati në sencën e jashtëzakonshme për heqjen e taksës. Kësaj radhe kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, i është drejtuar Kurtit, duke i thënë se ai është i rrezikshëm për Kosovën dhe të ardhmen e saj, dhe se ai nuk është nënpunës i doganave. “Unë do ta konsideroja më shumë se … Continue reading Veseli – Kurtit: Ky njeri paraqet rrezik të madh për Kosovën