Veseli kërkon hetime të plota për aferën e fajdeve – përgjegjësi nga organet e rendit dhe ligjit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe njëherësh edhe kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka folur ashpër për aferës së mashtrimit. Ai ka kërkuar llogari nga organet e drejtësisë për zbardhjen e të gjithë skemës. Në një deklaratë të publikuar në faqen e tij zyrtare në Facebook, Veseli thotë se i gjithë procesi, … Continue reading Veseli kërkon hetime të plota për aferën e fajdeve – përgjegjësi nga organet e rendit dhe ligjit