Veseli kërkesë zyrtare që t’i zvogëlohet rroga (DOKUMENT)

Kryekuvendari Kadri Veseli ka kërkuar edhe zyrtarisht që t’i zvogëlohet rroga. Ai i ka dërguar një letër Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media përmes së cilës i kërkon që në kuadër të shqyrtimit të Ligjit për Paga, koeficienti i pagës së kryetarit të Kuvendit të zbresë në 9. Koeficienti i pagës së kreut … Continue reading Veseli kërkesë zyrtare që t’i zvogëlohet rroga (DOKUMENT)