Vendimi i Shtetit: Mbyllen lokalet, kafiteritë, kompanitë private…

Kryeministri i Republikës, Albin Kurti ka konfirmuar vendimin e fundit të Qeverisë, lidhur me korona-virusin. “Mbyllja e kafiterve, restoranteve, mbyllja e tregjeve. Reduktohet stafi në çdo institucion publikë, përpos shëndetësisë dhe sigurisë, Kompanitë private urdhërohen që punëtorët t’i kryejnë nga shtëpia…”, ka thënë Kurti. shtetasit e Kosovës .Kurti ka thënë se të gjithë qytetarët që … Continue reading Vendimi i Shtetit: Mbyllen lokalet, kafiteritë, kompanitë private…