Uncategorized

Vendimi i ri i Qeverisë: Vazhdon ndërprerja e mësimit në Kosovë

03/26/2020 20:29
nga:A. R.

Qeveria e Kosovës ka marrë vendime tjera sa i përket masave mbrojtëse ndaj Covid-19.

Në vendimin e marrë gjatë ditës së sotme, thuhet se ndërpreja e procesit edukativo-arsimor në Institucionet Arsimore Publike dhe Private në të gjitha nivelet vazhdon deri në një vendim tjetër.

Më tutje thuuhet rekomandohet që njëri pirnd të lirohet nga puna, dhe se kjo masë nuk vlen për puntorët shëndetësorë dhe për punëtorët në sektorin e sigurisë.