Cool

Vend përrallor për pushime, e do të paguani shumë pak!

04/25/2019 19:21
nga:L I

Vera po vjen dhe të gjithë po mendojnë se ku do t’i kalojnë pushimet. Vendi më ideal janë plazhet tropikale, por që çmimet janë shumë të kripura.

Por në Santo Domingo do të bënit pushimet luksoze me kosto shumë të ulët.

Nga kërkimet që mund të bëhen në faqet e rezervimeve, do të gjeni vila luksoze, të cilat shkojnë deri në 900 euro nata.

Në një vila, e cila kushton 880 euro nata mund të akomodohen 15 persona. Ajo ka 6 dhoma gjumi dhe 7 banjo.

Nëse vendosni të shkoni me 14 miqtë tuaj, ju do të duhet të paguani vetëm 50-60 euro nata.