Lajme

Vazhdon shqyrtimi i programit të Qeverisë 2017-2021 (Drejtpërdrejt)

12/07/2017 15:59
nga:anonymous1000144531

Deputetët e Kuvendit të Kosovës po vazhdojnë seancën plenare ku po shqyrtohet programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës 2017-2021.

Gjatë ditës ky program u paraqit para deputetëve nga kryeministri Haradinaj, i cili tha se fokusohet në sundimin e ligjit, zhvillimin ekonomik, si dhe në integrimet euroatlantike.

Ndërsa, u kritikua nga opozita se pasi nuk specifikohet  se si do të realizohet.

Vazhdon shqyrtimi i programit të Qeverisë 2017-2021 (Drejtpërdrejt)

Publié par GazetaBlic sur jeudi 7 décembre 2017

09/20/2018 17:07

Ndërprehet seanca për të vazhduar javën e ardhshme