Lajme

Vazhdon katrahura në Prishtinë (Video)

12/01/2017 20:36
nga:M H

Kaos gjithandej, rrugët e vjetra, shumë vetura dhe mungesë parkingjesh kjo është gjendja e Prishtinës.

Me këtë përballen çdo ditë qytetarët. Shumë premtime janë dhënë se do rregullohen por kjo nuk ka ndodhur ende. Gjendja sa shkon e rëndohet, ekspertët japin ide si mund të rregullohet kjo.

Kështu është çdo ditë komunikacioni në kryeqytet.

Flasin ata që çdo ditë janë pjesë e kësaj katrahure.

Ndërsa togeri Qamil Behrami thotë se 120 mijë automjete hyjnë brenda ditës në kryeqytet.

Ekspertët tregojnë se si do të mund të rregullohej ky problem.

12/10/2018 11:21

Sylë Tahirsylaj tregon se çfarë dimri na pret!