Vazhdojnë takimet me Thaçin, ish-kryeministri në Presidencë

Ka nisur takimi mes Presidentit Hashim Thaçi dhe ish-kryeministrit Ramush Haradianj, të cilin po e takon në emër të kreut të AAK’së. Haradinaj po e zhvillon takimin me Thaçin, një ditë pasi tha se dialgou me Serbinë nuk mund të udhëhiqet nga njeriu që e përkrahu ndarjen e Kosovës. Takimi mes Thaçit e Haradinajt po … Continue reading Vazhdojnë takimet me Thaçin, ish-kryeministri në Presidencë