Cult

Vasfije Krasniqi para Kongresit Amerikan do të rrëfejë dhunimin nga forcat serbe

04/16/2019 20:46
nga:N S

Viktima e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, Vasfije Krasniqi – Goodman, ka themeluar organizatën “Drejtësi për të gjithë”. Përmes kësaj organizate, Krasniqi, thotë se do të mbështesë gratë që u dhunuan gjatë luftës.

Në emisionin Frontal, Vasfije Krasniqi ka treguar se pas gjashtë ditësh do të rikthehet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të rrëfyer në Kongresin Amerikan përjetimin e saj gjatë luftës.

Ajo thotë se gratë e dhunuara në luftë, janë “ndëshkuar” edhe nga familjet e tyre, ani pse kanë qenë viktima.

Krasniqi – Goodman jeton në SHBA me bashkëshortin dhe fëmijët e saj, ndërsa për momentin ajo gjendet në Prishtinë me aktivitetet rreth organizatës