Fit&Sexy

Ushqimet që ju ndihmojnë të humbni peshë

04/09/2018 15:02
nga:L I

Në ditët e sotme mbetet ende problem se çfarë ushqimesh duhet të konsumojmë për të humbur peshë por nutricionistët kanë treguar se është më e thjeshtë se sa e mendojmë.

Susie Burrell, dietologia e famshme australiane rendit listën e ushqimeve më të mira që na ngopin dhe nuk na japin kalori të panevojshme.

Supa
Çaji jeshil
Gjiza
Peshku i bardhë
Kosi