Fit&Sexy

Ushqimet ideale për të djegur yndyrnat

06/28/2018 07:01
nga:A. R.

Ata që luftojnë me mbipeshën dhe obezitetin janë të vetëdijshëm për rëndësinë e ushqimit në momentin e dobësimit.

Është e vërtetë që duhet një ekuilibër mes ushqimit dhe stilit të jetesës, por vaktet janë kryesoret.

Sigurisht që nuk ka ndonjë ushqim “mrekullibërës” në gjendje të djegë yndyrnat e trupit, por ka nga ato që stimulojnë metabolizmin për të lehtësuar këtë proces kompleks.

Thelbësore është të kuptoni se objektivi është arritja e një peshe të qëndrueshme, dieta duhet të jetë e ekuilibruar pa plane të rrepta ushqimore.

Disa nga ushqimet perfekte për të djegur yndyrnat janë: tërshëra, fara Chia, selinoja, perimet, molla jeshile dhe qitroja.

04/08/2019 15:48

Një copë mollë e cila kushton 6 euro e 60-të cent, po ‘çmend’ të gjithë