Lajme

Universiteti nga Finlanda ndan bursa të plota për studentët kosovar

09/22/2020 16:31
nga:Gazeta Blic

Universum dhe ti vazhdojnë në Finlandë në Kajaani University of Applied Sciences me BURSË TË PLOTË dhe të përfitojnë 600-800 euro në muaj për shpenzime të jetesës. Përveç studimeve, përfitimi kryesor i studentëve të këtij programi është praktika profesionale në Finlandë e cila zgjatë 5 muaj dhe përmban 30 ECTS.

Studentët do të pajisen me diplomë të dyfishtë në Biznes Menaxhment në Kolegjin Universum dhe Administrim Biznesi në Kajaani University of Applied Sciences.

Regjistrimet për studime në këtë program po vazhdojnë. Regjistrimi bëhet përmes këtij linku https://www.universum-ks.org/apliko/

Pse të zgjedhni Finlandën? Finlanda, vendi i vlerësuar me sistemin më të mirë të edukimit në botë është një nga destinacionet më të preferuara për studentët nga e gjithë bota. Kajaani University of Applied Sciences është një nga universitetet më ndërkombëtare dhe më cilësore në Finlandë. Më shumë info https://www.universum-ks.org/diplome-finlandeze-2/

Për më shumë info kontakto Kolegjin Universum në [email protected] apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook & instagram.

 

(Artikull i sponsorizuar)