Lajme

Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane e uron Haradinajn

09/13/2017 20:40
nga:D.I

Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane e ka uruar kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj, për pranimin e detyrës së re.

“Unioni shprehet i gatshëm për partneritet dhe bashkëpunim të pakursyer në interes të Republikës së Kosovës dhe të qytetarëve të saj”, thuhet në urimin e kryetarit të UBSHGJ-së, Nazmi Viqa.

07/15/2018 16:27

Qeveria mbështet talentin Agim Agushi