Lajme

Udhëtarët misteriozë në kohë, tregojnë për rreziqet që i kanosen botës në 2055

12/05/2017 13:57
nga:M H

Gjithmonë ka një person që del nga asgjëkund duke pretenduar se ai/ajo është udhëtar i kohës që vjen nga e ardhmja.

Udhëtimi me kohë është diçka që është përtej ëndrrave tona më të egra dhe është e mundur vetëm në teori.

Por ndoshta ka disa tregime legjitime atje ku udhëtonin njerëzit në kohë, raporton “Disclose.tv”

Ka disa foto të vjetra që tregojnë njerëzit që mbajnë rroba të çuditshme dhe mbajnë pajisje të dukshme futuriste, diçka që padyshim nuk i përket kësaj kohe.
Historia më e fundit ka të bëjë me një njeri që thotë se vjen nga vitit 2055 në kohën tonë. Ai pretendon të jetë një ekspert për shmangien e dëmeve të përkohshme dhe paradokseve.

Ai tregon për një të ardhme ku është shumë e mbipopulluar dhe se gjithçka është në një mbikqyrje radikale. Nuk ka absolutisht asnjë intimitet.
Ekzistojnë gjithashtu hapa të mëdhenj në teknologji si teleportimi dhe komunikimi përmes hologrameve. Shikoni videon e mëposhtme për të ditur më shumë!

 

 

 

10/01/2018 19:53

Qytetarin e pyesin nëse i pëlqen Rita Ora apo Dua Lipa, por përgjigja e tij është epike – ja çka thotë!