Geek

Twitter heq verifikimin për disa përdorues

11/16/2017 16:00
nga:M H

Twitter ka nisur largimin e verifikimit për disa nga përdoruesit e këtij rrjeti.

Kompania njoftoi se do të heqë verifikimin për disa llogari që mbeten jashtë rregullave.

“Cicërima” përfshin përmbajtjet me urrejtje dhe ngacmime, përfshirë dhunën ose sjelljet e rrezikshme, ose që shkelin rregullat e Twitterit, të cilat mund të çojnë deri te mbyllja e llogarisë.

Deri tash, Twitter ka hequr verifikimin për disa përdorues prominentë.

Javën e kaluar kompania hoqi verifikimin për shkak të “konfuzionit” mbi politikat e saja.

Disa përdorues kritikuan Twitter për vendimin që të mos heqë verifikimin për disa përdorues nga platforma për “cicërima” me përmbajtje shqetësuese.

Është e paqartë arsyeja pse disa përdorues të Twitterit humbin verifikimin e tyre, derisa verifikimi për disa të tjerë është hequr komplet nga faqja e Twitter.

Twitter nuk ka dashur të komentojë lidhur me problemin.

04/26/2018 08:31

E la drogën para një viti, transformimi drastik i 30-vjeçarit do ju lërë pa fjalë