Fit&Sexy

Turshitë me çokollatë janë këtu dhe ju do i adhuroni (FOTO)

08/10/2017 14:50
nga:R A

Besuat apo jo, ne ia arritëm që turshive t`u japin edhe një kahje tjetër. Ju pëlqeu apo jo, të paktën respektoni lojën tonë, menduam çarë nuk menduam dhe në fund na u kujtua se ekziston një territor që ende nuk është eksploruar.

Ajo është deserti, vendosëm që turshitë ti përdorim si desert.
Në fillim ideja e përzierjes së turshive me çokollatë na dukej e tmerrshme dhe tërësisht jo inovativve. Menduam se këto dy përbërës nuk kombinohen mirëpo ishim gabim.

Sa më shumë menduam për të, aq më shumë na dukej e logjikshme pasi që kripa dhe çokollata shkojnë mirë së bashku. Kurioziteti më shtyu që ta provoj një turshi të zhytur në çokollatë dhe për një moment u dashurova.

Secili e provoi, asnjë nuk u ankua pasi që kombinimi i kripës me çokollatë funksionoi.