Showtime

Tuna shumë shpejt do publikojë albumin

02/12/2019 16:00
nga:N S

Duket se Tuna ka nisur të punoj rreth albumit të saj.

Këngëtarja Tuna Sejdi ndër vite në tregun muzikor shqiptar ka arritur që ta marrë vëmendjen me paraqitjet e saj e edhe projektet muzikore kanë qenë të pëlqyera.

Pavarësisht se mund të ketë të atillë që e kritikojnë, Tuna ka një numër të njerëzve të cilët e përkrahin.

E për ta ajo duket se ka vendosur ta përgatis një album për të cilin sipas Prive, po punon me Armend Rexhepagiqin.

Këngëtarja, ka nisur incizimin e këngëve në studio bashkë me Rexhepagiqin dhe producentin Darko Dimitrov.

Ndryshe, projekti i fundit i saj është ‘Maria‘, në bashkëpunim me Seven Saraqin.

02/12/2020 07:44

A e dini nga cili fshat e ka prejardhjen Tuna?