Tre kryeministra, tri strategji për njohje

Brenda dy vjetëve, Kosova ndërroi tre kryeministra. Secili që erdhi në pushtet e miratoi Planin Qeverisës. Në dokumentin e Avdullah Hotit, 2020-2023 hyn dhe plani për krijimin e strategjisë që do t’i sjellë Kosovës, njohje ndërkombëtare. Vetëm në bllokun 27 anëtarësh të Unionit Europian ku Kosova synon të anëtarësohet, janë pesë vende që nuk ia … Continue reading Tre kryeministra, tri strategji për njohje