Cult

Tiranë: Kadare do sjellë librin më të ri në panairin e librit

10/28/2018 17:46
nga:A. R.

Libri më i ri i shkrimtarin shqiptar Ismail Kadare mban emrin “Kur sunduesit grinden”, i cili do fillojë shitjet në panairin e librit në Tiranë.

Libri do publikohen nga shtëpia botuese “Onfuri” ku edhe kanë publikuar imazhin e shkrimtarit duke i rishikuar faqet e fundit të librit të tij.

Panairi i Librit “Tirana 2018” do të jetë i 21 me radhë dhe do të mbahet nga 14 deri më 18 nëntor në qytetin e Tiranës.