Thyhen edhe më keq VV e LDK: A është kjo deklaratë e Isa Mustafës që “shpallë” fundin e bashkëpunimit me Albin Kurtin?!

“Dhe, LDK-ja nuk mund të negociojë me logjikën e aktit të kryer të LVV-së. Ne nuk jemi në luftë; vetëm me logjikën e luftës okupohet territori i një vendi, pastaj i thuhet eja të merremi vesh për territorin tjetër, por këtë që e kam okupuar mbetet i imi!?”. Ky është përshkrimi që ia ka bëë … Continue reading Thyhen edhe më keq VV e LDK: A është kjo deklaratë e Isa Mustafës që “shpallë” fundin e bashkëpunimit me Albin Kurtin?!