Thaçi presion QUINT-it: U kërkon deklaratë për vendimin e Kushtetueses, ata e refuzojnë

Kur Gjykatës Kushtetuese i kanë mbetur edhe nëntë ditë deri në nxjerrjen e vendimit për mandatarin e qeverisë, presidenti Thaçi ka mbledhur sërish ambasadorët e vendeve të QUINT-it dhe shefen e Bashkimit Evropian në Prishtinë, Natalia Apostolova. Sipas asaj që ka shkruar presidenti në “Twitter”, aty është diskutuar edhe për rëndësinë e respektimit të vendimeve … Continue reading Thaçi presion QUINT-it: U kërkon deklaratë për vendimin e Kushtetueses, ata e refuzojnë