Showtime

Teuta Krasniqi flet për të mirat e të këqijat e jetës

10/12/2017 22:04
nga:SH. L

Me gjasë të gjithë po prisni për të mësuar se për çka është penduar aktorja e njohur. Në të vërtet, ajo thotë se nuk është penduar për asgjë, se është në rregull me të gjitha veprimet e saj.

“Nëse u referohemi çështjeve madhore të jetës, nuk jam penduar për asgjë”, deklaron aktorja e njohur, duke shtuar se çdo gjë që i ka ndodhur, e ka sjellë në këtë pikë.

“Çdo gjë që më ka ndodhur në jetë, si të mirat si të këqijat, më kanë sjellë në këtë pikë ku jam sot, e këtu ku jam sot ndihem shumë e plotësuar dhe në harmoni”, thotë Krasniqi për “Kosovaren”.