Showtime

“Teta Gjyli” i Stupcave dhuron show te Shpetim Desku

09/22/2019 21:05
nga:Gazeta Blic

Këtë javë mysafirët ‘n’Kosovë show’ ka qenë aktori i grupit të humorit “Stupcat”, Osman Azemi. “Teta Gjyli” e Shpetim Desku sollën shumë të qeshura gjatë këtij emisioni.

Osmani tregoi edhe pjesë nga jeta e tij private, si dhe shumë gjëra në prapaskenat që zakonisht publiku edhe nuk ka mundësi t’i shohë ato.