Lajme

Tërmet në kufirin Kosovë-Serbi-Maqedoni e Veriut

03/16/2020 22:30
nga:E Sh

Para pak minutash, raportohet të ketë ndodhur një tërmet në kufirin rajonin kufitar mes Kosovës, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Qendra Sizmologjike Euro-Mediterane (EMSC) ka raportuar për lëkundjen e tokës, mirëpo ende nuk ka të dhëna për fuqinë e dridhjes.

Dridhjet e tokës i kanë ndjerë edhe banorët e Prishtinës e Ferizajit.

06/21/2020 15:16

​Mbajtja e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë bie ndesh me Kushtetutën e vendit