Geek

Teknologjia pritet ti jap “krahë” këmbësorisë ushtarake (Video)

01/31/2018 15:08
nga:Gazeta Blic

quajturi Hoverbord i bërë nga kompania “Zapata Racing”, e njëjta e cila prodhoi edhe Flyboard me anë të shtypjes së ujit.

Kompania pretendon se ky është një lloj i howerbordit i cili ka kapacitetin të arrijë shpejtësinë 90 mph dhe një lartësi prej 10000 feet. Por asnjë nuk e ka provuar këtë lartësi marramendëse.

Sipas kompanisë asnjë blerës nuk është ofruar deri më tani, përveç interesimit të industrisë ushtarake e cila si duket do ti pajis këmbësorinë me këtë lloj howerbordi.