Lajme

Tek ne gati erdhi vera e në këtë shtet, temperaturat kanë shkuar në -12 gradë!

06/02/2018 21:37
nga:D.I

Temperatura minus 12 gradë në fillim të qershorit. Ky është moti në Rusi.

Në rajonet Perm dhe Komi të Siberisë është shënuar rekord për temperatura të ulëta në këtë periudhë të vitit.

1 qershori është regjistruar si dita më e ftohtë në 50 vjetët e fundit.

08/27/2018 15:10

Ani pse pika e verës borë e madhe ka rënë në këtë shtet