Cool

Do të shkriheni së qeshuri, kur të shihni reagimin e dhisë kur provoi akullore për herë të parë (VIDEO)

08/11/2017 16:00
nga:D.I

Joey Ferris nga West Virginia e Shteteve të Bashkuara, i ka dhënë dhisë të provonte akullore, duke bërë që të ndjente dhimbje të menjëhershme në kokë.

Kafsha e fermës ka bërë një reagim të pazakontë, teksa rrotullonte kokën nga ndjenja e pazakontë.

“Ishte hera e parë dhe bëri sjellje shumë qesharake, por i kaloi menjëherë”, ka shkruar Ferris lidhur me rastin.

Shikuesit kanë lënë komentet të ndryshme, duke e krahasuar me momentet kur kanë përjetuar edhe vet dhimbje të njëjtë shkaku i akullores.

07/19/2018 15:45

Prifti bëhet hit me deklaratën e tij, ai thotë se ferri nuk ekziston dhe feja është biznes