Geek

Të pafalshme, gabimet që ju mund bëni kur mbushni telefonin tuaj!

06/14/2020 11:04
nga:N S

Mënyra se si e karikoni apo mbushni telefonin tregon shumë.

Disa nga ju mund ta keni gabim, e një veprim i tillë mund të ndikojë menjëherë në jetëgjatësinë e baterisë së telefonit.

Më poshtë mund të gjeni hiç më pak se 10 gabime që mund të keni bërë deri më tash, andaj kujdes!

E lini fishën e mbushesit gjithmonë në prizë

E lini telefonin që të karikohet gjatë gjithë natës

Ju përdorni aplikacione të panjohura të baterisë që e vënë baterinë nën tendosje

Karikoni telefonin nga laptopi juaj

Nuk e hiqni mbajtësen e telefonit kur është në karikim

Përdorni karikues të lirë dhe jo të mirë

Përdorni telefonin gjatë kohës që e keni në karikim

E lini baterinë që të bie në 0 për qind

E mbushni telefonin edhe kur bateria është mbi 20%

E mbushni baterinë në 100 për qind

10/30/2017 22:57

Kirurgu zbulon a keni kancer me ndihmën e telefonit