Lajme

Të frikësuar qytetarët e Prishtinës nga koronavirusi, blejnë të gjitha maskat mbrojtëse

02/26/2020 20:28
nga:Norë Kelmendi

Tre të dyshuar për koronavirus në klinikën infektive në QKUK. Megjithatë, rezultatet dolën negative.

Është hera e tretë që Klinika Infektive në QKUK pranon pacientë, që kanë dyshime se mund të jenë prekur nga virusi korona.

Gjatë të mërkurës, këtu u shtrinë dy shtetas të Italisë e një tjetër nga Kina, e të cilëve po u bëhen analizat.

Ndërkohë mostrat tashmë janë dërguar në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe rezultati i tyre pritet të publikohet gjatë mbrëmjes.

03/23/2020 11:59

Të burgosurat në Lipjan kanë filluar prodhimin e maskave kirurgjikale