Cool

Të bukura dhe provokuese/ Njihuni më gratë që mbrojnë Vladimir Putin

05/27/2020 00:56
nga:Gazeta Blic

Ato janë të bukura dhe sigurisht mjaft profesioniste.

Bëhet fjalë për forcat ushtarake ruse, ku gratë kanë një rol mjaft të rëndësishëm.

Shpesh erë ato bëhen pjesë e konkurseve të bukurisë, por kjo ka ngjallur mjaft debate.

Sipas kritikëve, një konkursi tillë është diskriminues për këto gra.