Lajme

Tarifat në Rrugën e Kombit – shtrenjtim të biletave e produkteve (VIDEO)

03/31/2018 22:21
nga:M H

Vendosja e tarifave për shfrytëzimin e Rrugës së Kombit do të sjellë edhe shtrenjtim të produkteve të importuara si dhe rritje të çmimit të biletave të autobusit Kosovë – Shqipëri.

Të paktën kështu thonë përfaqësuesit e bizneseve kosovare.

01/20/2019 00:17

Donika Kada me një lajm për shtesat e fëmijëve