Takimi “sekret” i Agim Veliut e Sami Lushtakut në Podujevë?!

Në kohën kur zërat që kryetari i Podujevës, Agim Veliu është afër të merr postin e kryetarit të LDK-së, janë rritur, atë e ka takuar ish-kryetari i Skenderajt dhe një nga njerëzit më me ndikim në PDK, Sami Lushtaku. Takimi i tyre është zhvilluar në njërin nga restaurantet e njohura në hyrje të Podujevës. Takimi … Continue reading Takimi “sekret” i Agim Veliut e Sami Lushtakut në Podujevë?!