Takimi final Mustafa-Kurti- A do të nënshkruhet sot marrëveshja?

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka konfirmuar takimin e sotëm me kryetarin e LVV-së Albin Kurti. Mustafa shkurt para mediave ka thënë se do të ketë takim dhe se janë të përkushtuar për arritjen e marrëveshjes. “Po besoj që takim do të ketë, orën ende nuk e kemi caktuar. Po bëjmë përpjekje gjithmonë që të … Continue reading Takimi final Mustafa-Kurti- A do të nënshkruhet sot marrëveshja?