Lajme

Supershpërblimi nga Shell po vjen! Nxitoni!

05/07/2021 15:19
nga:Gazeta Blic

Lojës së madhe shpërblyese për nder të 3 vjetorit të Shell Kosova po i afrohet dita e shpërblimit të madh.

Bëhuni pjesë e mundësisë për të fituar BMW-në fantastike, vetëm me kartelën Shell. Me 14 maj do ta zbulojmë fituesin e veturës së re dhe ju mund të bëheni me këtë veturë fantastike.

Kanë mbetur edhe pak ditë, për një veturë që do ta gëzoni shumë gjatë. Sa më shumë blerje, më shumë mundësi për të fituar. Nxitoni!