Lajme

Sulmon policin, një muaj paraburgim

04/16/2018 15:03
nga:M H

Gjykata Themelore në Gjilan ka caktuar masën e paraburgimit ndaj të pandehurit M. P., në kohëzgjatje prej një muaji.

I pandehuri serb, shtetas i Republikës së Kosovës dhe Serbisë, dyshohet se me datë 15.04.2018, në Stacionin Policor në Gjilan ka sulmuar zyrtarin policor F. K., i cili ishte në kryerje të detyrës zyrtare, më këtë rast kanë ndërhyrë zyrtarët e tjerë policor, duke e vënë nën kontroll të pandehurin.

Pas matjes së alkool testit tek i pandehuri ka rezultuar se ka qenë prezentë alkooli në masë 3.79 promila.

Palët kanë të drejtën e ankesës ndaj këtij vendimi në Gjykatën e Apelit.

03/20/2019 20:40

Ndërron jetë edhe një 19 vjeçare nga aksidenti tragjik i Llaskarcës