Lajme

Sulmi vetëvrasës që kishte cak Ambasadën Amerikane përmes fotografive dhe videove

02/22/2018 09:41
nga:FL.B

Një sulm vetëvrasës që kishte cak Ambasadën Amerikane, ka goditur Podgoricën më mëngjesin e sotëm.

Në njoftimin e lëshuar nga autoritetet malaziase thuhet se personi ishte vetëvrarë, dhe sulmi dyshohet se ishte kryer me një mjet shpërthyes.

Një person i panjohur bëri vetëvrasje me një pajisje shpërthyese. Para kësaj, ai person hodhi një pajisje shpërthyese nga kryqëzimi pranë Qendrës së Sporteve në ambasadën e Shteteve të Bashkuara”, thuhet në njoftim.

Ndërkohë rasti është konfirmuar edhe nga Ambasada Amerikane, e cila gjithashtu ka udhëzuar qytetarët e saj që jetojnë në Malin e Zi të kenë kujdes.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi dhe video nga ngjarja që ka ndodhur sot në Podgoricë.

01/20/2019 00:17

Donika Kada me një lajm për shtesat e fëmijëve