Fit&Sexy

Studimi: Kjo është simptoma e re e Covid-19

07/26/2020 10:34
nga:N S

Mjekët nga Spitali Universitar Roman y Cajal gjurmuan simptomat e 21 pacientëve Covid-19 nga 30 marsi dhe 8 prilli.

Studimi i tyre tregoi se 83% e pjesëmarrësve kishin skuqje të purpurt, të kuqe ose kafe në gojë, transmeton lajmi.net.

Gazeta, e udhëhequr nga Juan Jimenez-Cauhe, thotë: “Kjo punë përshkruan vëzhgimet paraprake dhe kufizohet nga numri i vogël i rasteve dhe mungesa e një grupi kontrolli.

“Megjithë raportet në rritje të skuqjeve të lëkurës te pacientët me Covid-19, vendosja e një diagnoze etiologjike është sfiduese.

“Sidoqoftë, prania e enantemisë është një çelës që sugjeron etiologji virale”.

08/10/2020 07:37

150 ditë me COVID-19 në Kosovë, kjo është situata tani për tani