Sporti

Sportisti rus përjashtohet përjetë nga UFC

04/25/2019 23:46
nga:Ideal

Ruslan Magomedov, luftëtar i peshave të rënda në UFC është përjashtuar përgjithmonë nga nga sporti i arteve marciale për shkak se rezultoi pozitiv në testin e dopingut.

Sipas agjencisë anti-dopingut në Amerikë, sportisti kaka dështuar në testet antidoping , ndërsa ka refuzuar ribënte testin në datën 5 Shkurt 2019.

“Magomedov është përjashtuar nga UFC për shkak të shkeljes së rregullores dhe mos pranimit të ritestimit të bërë nga autoritetet e antidopingut,-thuhej në deklaratën e tyre agjencia.

Magomedov rezultoi pozitiv dhe në shtator të vitit 2016, ku u pezullua me 2 vite nga çdo aktivitet.