Cool

Spektakël në mes të Shëngjinit, vajza ngjitet në shtyllë dhe bën…(Video)

07/17/2017 09:25
nga:N S

Për vendin tonë janë shkruar shpesh artikuj ku tregojnë për çudirat që shqiptarët janë të aftë të bëjnë.
Por një video e ardhur në redaksinë e “JOQ” tregon se një vajzë në Shëngjin ka kaluar çdo lloj limiti, madje duke vendosur edhe jetën e saj në rrezik.

E themi këtë pasi vajza ka vendosur të ngjitet në një shtyllë dhe më pas rrëshqasë. Nëse ajo do të ishte sportiste e sporteve ekstreme nuk do të kishte asgjë të çuditshme në të.

 

Me aq sa kuptohet nga video mund të themi se vajza duhet të ketë vënë ndonjë bast me miqtë e saj për të parë nëse e kalon.

06/23/2018 20:40

Asnjë gjurmë për 17 vjeçaren nga Lipjani që u zhduk një muaj më parë