Geek

Sony blen kompaninë muzikore Believe Digital

07/15/2017 16:47
nga:Gazeta Blic

Kompania Sony Corp është në fazën finale të bisedimeve për blerjen e distribuimit francez të muzikës Believe Digital.

Sony Music Entertainment do të marrë shumicën e aksioneve prej aksionarëve aktualë për afër 40 miliardë deri 50 miliardë jen (355.3 milionë-444.1 milionë dollarë).

Transaksioni pritet të mbyllet gjatë këtij viti, raporton Nikkei.

Sony dhe Believe Digital nuk kanë komentuar ende lidhur me arritjen e marrëveshjes.

07/05/2018 08:00

Sony aksidentalisht publikon gjithë filmin “Khali the Killer” në YouTube