Fit&Sexy

Soja ndikon në largimin e temperaturave të larta

08/09/2017 17:22
nga:M H

Për shkak të përbërësve të dobishëm, në medicinën popullore soja përdoret si bar për disa probleme shëndetësore.

Soja është shumë ushqyese dhe gjen zbatim të gjer në ushqim.

Ajo rekomandohet për largimin e temperaturës së lartë, largimin e proceseve ndezëse dhe si bar kundër dhimbjes.

 

07/19/2018 20:43

I nxehti afrikan, shumë shpejtë do të vijë