Lajme

Smakiqi: A doni politikanë të Kosovës qe i dhënë qetësi të punës dhe bëhen #BashkëpërShtetin!?

09/11/2019 19:08
nga:A. R.

Kandidati për deputet i koalicionit NISMA-AKR-PD, Xhevdet Smakiqi, u është drejtuar qytetarëve lidhur me zgjedhjet e 6 tetorit.

“Ju qe jeni mbi 50% me të drejtë vote, tash e 19 vite me asbtenimin tuaj, ju keni mundësuar fitoren kandidatëve më të dobët më te pa aftë, pa moral njerëzor dhe pa etikë profesionale, nga të gjitha partitë. Më 6 Tetor 2019 e keni shansin e ndryshimit qe në listat e partive politike të zgjedheni kandidatet më vlerat dhe CV me te mira. Nga sot e deri me 6 Tetor 2019 deri në oren 19:00h, mund te hulumtoni në rrjetet sociale, në komunkim direkt qe ti kërkoni CV e kandidatëve për ti votuar”, ka shkruar Smakiqi.

Smakiqi në listën zgjedhore NISMA-AKR-PD renditet më numrin karakteristik 110.

Postimi i plotë:

A doni politikanë të Kosovës qe i dhënë qetësi të punës dhe bëhen #BashkëpërShtetin!?

Ju qe jeni mbi 50% me të drejtë vote, tash e 19 vite me asbtenimin tuaj, ju keni mundësuar fitoren kandidatëve më të dobët më te pa aftë, pa moral njerëzor dhe pa etikë profesionale, nga të gjitha partitë.

Më 6 Tetor 2019 e keni shansin e ndryshimit qe në listat e partive politike të zgjedheni kandidatet më vlerat dhe CV me te mira.

Nga sot e deri me 6 Tetor 2019 deri në oren 19:00h, mund te hulumtoni në rrjetet sociale, në komunkim direkt qe ti kërkoni CV e kandidatëve për ti votuar.

Nëse ju dhe pjesa tjetër aktive e votuesve te ndershem e te pavarur përjashtuar klientelen politike, vendoseni në këtë menyrë, atëher Kuvendi i Kosoves do te duket dhe do te jetë ndryshe, Kuvend qe do te punoj, do te prodhoj ligjet më te mira, e veçanarishtë do te zgjedh me kujdes një listë ministrash e një Qeveri të veprimit te mençur politik në të gjitha fushat dhe do te kthej Republiken në binarë te zhvillimit.

Te nderuar shtatasë/e, JU qe abstenoni me vite dhe JU qe votoni bëhuni bashkë dhe vendosni te votoni kandidatet me këto vlera:

-Te diturit e te mençurit
-Te urtit e te sjellëshmit
-Te punës profesionale
– Te përgjegjëshmit
– Te pa ndikuarit nga urdhërat ditor
– Qe mbrojnë shtetin e jo individin
– Qe janë llogaridhënes e te vendosur
– Qe ruajnë miqësinë me miqtë e Lirisë

Më këtë përzgjedhje ju keni shporrur nga Kuvendi dhe Qeveria:

-Dështaket
-Zhurmagjitë/çakallat e TV-ve
– Analafabetet
– Te paafatit
-Servilet urban e rural
– Muskulozet politik
– Rrahagokëset e patriotizimit

Në listen e NISMA Socialdemokrate #110arsye i keni për ti gjetur kandidatet me vlerat qe sot i duhen urgjentisht Republikes se Kosovës.

#110herëfalemiderit!