Cool

Skena erotike në një lokal në këtë komunë shqiptare (Video)

08/12/2017 11:25
nga:F.B

Kafja e mëngjesit është një ndër kafet më të rëndësishme të ditës për shumë persona, e cila na ndihmon të zgjohemi nga gjumi dhe të nisim ditën mbarë.

Si çdo ditë tjetër, edhe sot një djalë është zgjuar e ka shkuar të pijë kafen tek lagja, në një nga lokalet e zakonshme ku shkon çdo ditë.

Atij i ka dalë kafja nga hundët e sytë i janë zgurdulluar mirë pasi ka parë se çfarë shfaqej në televizor.

Bëhet fjalë për skena hot, të vetëprekjes deri në kënaqësi maksimale të një femre.

Një tjetër person para tij ka ulur kokën, si i zënë në faj nga ato skena, ndërsa djali që ka bërë videon, duket se nuk i ka mbajtur dot emocionet e ka shpërthyer në të qeshura. E gjithë ngjarja është zhvilluar në një lokal lagjeje në Kamëz.

07/16/2018 18:36

Shënohet viktima e radhës në plazhin e Durrësit