Sporti

Sir Alex Ferguson lavdëron mjekët britanik

04/09/2020 20:45
nga:Lorik J

Sir Alex Ferguson ka cilësuar si “madhështore” punën që mjekët anglez po të NHS po e bëjnë për të luftuar koronavirusit.

Ish klubi i tij, United tani ka njoftuar masa të mëtutjeshme për të mbështetur NHS për luftimin e COVID-19, përcjell GazetaBlic.

“Jam i kënaqur që ne po e kuptojmë tani rëndësinë e mjekëve tanë – siç e kuptova dy vjet më parë pasi ata shpëtuan jetën time, përgjigjja e tyre ndaj kësaj pandemie ka qenë e mrekullueshme dhe më ka bërë krenar për mënyrën sesi britanikët u mblodhën për të ndihmuar. Ju lumtë”, tha ish-shefi i United. Make huge money above your imagination, I want to inform you of the latest and interesting facts of GETTING RICH ABOVE YOUR IMAGINATION, have you ever heard about DARK WEB, you can google it to understand better. We are Russian Hackers from the dark web and we offer different types of hacking services, follow the link for more details. GET OVER $100,000 MONTHLY THROUGH BANK TRANSFER HACKERS AND CLONE ATM CLONED CARDS. The North Korea has been benefiting from this scheme and recently hacked banks over $2 Billion USD which you can confirm it on google. WELCOME; Come and make your dream life a reality.

Fondacioni i Manchester United dërgoi më shumë se 3.500 dhurata për stafin e mjekëve të zonës të mërkurën.

/GazetaBlic/